Cautare

1600 de rezultate pentru "reziliere contract" (8.63 secunde)
Consortiul format din firmele Garboli Conicos si Tirrena Scavi va moderniza soseaua Bahna-Mehadia si va construi varianta de ocolire a localitatii Mehadia, in baza unui contract cu o valoare de 18,4 milioane de euro.
Oficialul roman i-a prezentat comisarului european stadiul negocierilor cu concernul franco-german EADS, asigurandu-l totodata ca noul contract va elimina orice suprapuneri cu programele finantate de Uniunea Europeana (si care vizeaza tot securizarea frontierelor Romaniei).
Astfel, clientii care vor semna, in aceasta perioada, contracte de un an vor beneficia de conectare gratuita pentru linia telefonica sau trunchiul analogic solicitat si de abonament gratuit pentru doua luni (prima si a doua luna de contract).
Cel mai mare consumator de fonduri ramane Spitalul de Urgenta Craiova, care a semnat un contract de finantare de 691 de miliarde de lei.
15, potrivit caruia "vanzatorul raspunde pentru prejudiciul cauzat si pentru profitul nerealizat in cazul in care, dupa perfectarea prezentului contract, se constata ca terte persoane fizice sau juridice revendica drepturi reale asupra activului si a celorlalte bunuri cumparate.
In plus, in functie de calitatea lor, producatorii trebuie sa faca dovada dreptului de proprietate asupra terenurilor inscrise in Registrul Agricol sau a exploatarii terenurilor prin contract de arenda, contract de concesionare, contract de asociere in participatiune.
Contract pentru gaze pe 25 de ani Tot ieri, reprezentantii Gazprom si Conef au semnat la Bucuresti un contract pe o perioada de 25 de ani, in baza caruia firma rusa va furniza o cantitate de 50 de miliarde de metri cubi de gaze.
In plus, in functie de calitatea lor, producatorii trebuie sa faca dovada dreptului de proprietate asupra terenurilor sau a exploatarii terenurilor prin contract de arenda, contract de concesionare, contract de asociere in participatiune.
Firma avea incheiat un contract de asigurari de bunuri cu Allianz Tiriac. ... Stiind ca au incheiat contract de asigurare tocmai pentru acest gen de situatii, patronii au stat oarecum linistiti, pentru ca urmau sa-si primeasca banii.
Fostul administrator a incheiat un contract neavantajos, pe zece ani, dar acum le-am cerut firmelor de publicitate sa facem niste acte aditionale si sa renegociem pretul.
Soldatii si gradatii voluntari vor semna un contract pe o perioada de pana la patru ani si vor dispune de o solda lunara si alte drepturi banesti.
Exercitii de matematica "In orice anunt publicitar si in orice oferta pentru un contract de credit destinat consumatorilor afisate in locuri publice, prin care o persoana declara ca acorda un credit sau intermediaza incheierea unui contract de credit si prin care se indica o dobanda sau orice alte cifre referitoare la costul creditului, trebuie sa se mentioneze DAE, in mod clar si inteligibil", precizeaza Legea privind dobanda anuala efectiva.
Subventie de maximum 75% din castigul salarial mediu net pe economie Persoanele mai sus mentionate pot beneficia de plasare in munca la un angajator avizat de agentie (angajatori de insertie), in baza unui contract de solidaritate incheiat intre AJOFM si tanarul beneficiar pe o perioada de pana la doi ani, dar nu mai putin de un an.
Reprezentantii sindicatului si ai conducerii Apaterm au inceput negocierea prevederilor noului contract colectiv de munca (CCM), actualul contract urmind sa-si piarda valabilitatea in cursul acestei luni.
“In momentul de fata in societate nu exista un contract colectiv de munca la nivel de unitate. Administratia a anuntat ca vrea sa se foloseasca de un contract colectiv de munca semnat la nivel de grup de unitati.
La incheierea unui contract angajatorii trebuie sa respecte dispozitiile generale si legale, in care se va aplica acelasi tratament fata de toti angajatii, fara discriminari fata de angajati. Acest contract se incheie pe o durata de patru ani, dar cu revizuirea acestuia anual.
"In cazul unui mijloc de transport care face obiectul unui contract de leasing financiar, taxa asupra mijlocului de transport se datoreaza de locator". ... Fie incluzand taxele in contract, fie prin emiterea de facturi separate.
De parca nu era suficient, organizatia de pescari a dat Compania in judecata pe motiv ca aceasta i-a obligat pe reprezentantii ei sa semneze un contract plin de abuzuri.
Cultivatorii de sfecla vor primi in acest an o subventie de circa 480 de euro pe hectar, obtinerea sprijinului fiind conditionata de incheierea unui contract cu o fabrica de zahar, potrivit datelor transmise de Patronatul Zaharului din Romania si Federatia Cultivatorilor de Sfecla.
"In vederea integrarii sau reintegrarii in munca, persoanele mai sus-mentionate pot beneficia de plasare in munca la un angajator avizat de agentie in baza unui contract de solidaritate", a spus Daniela Neagoe.
google-analytics.com